Sardines Farcides

Categoria:
Recepta per
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg Sardines
  • 2 Ous
  • Oli
  • Alls
  • Julivert
  • Tomàquets madurs
  • 2 llesque de pa de panet
  • Llet
  • Sal
  • Pebre vermell

6 racions

Elaboració

Es netegen les sardines treien les espines i es deixen a l'escorredora.
Es bollen els ous quan estan cuits es pelen,es posa el pa amb remullat amb la llet quan esta ven remullat s'agafa i es posa amb un pot el pa els ous els alls el julivert una mica de sal i es tritura tot.
S'agafa la llauna i s'hi posen les sardines planes a la llaune que la pell de boca para vall es posa dues cullerades a cada sardina i es tapa amb un altre sardina quan la llaune esta plena es pelen les tomàquets i es trinxen les tomàquets alls i el julivert i es tire tot pel damunt de las sardines un pols de pebre vermell un pols de sal i un bon raig d'oli d'oliva verge i es posa al for es poden menjar igual calentes com fredes.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1590 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: