Amanida de bacallà amb patates i olives d'Aragó amb vinagreta d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre patates de mida gran
- Vinagreta d'anxoves(la podeu trobar a les meves receptes)
- Una safata de tomaquets cirerols(xerris)
- 200 grams d'olives negres mortes d'Aragó
- 400 grams de bacallà esqueixat dessalat
- Una ceba petita picolada
- Aigua
- Sal
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana blanca
Un cassó gran
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, coem les patates rentades i amb pell.
Quan ja són cuites, les pelem, les tallem a rodelles d'un dit de gruix i les fiquem en el bol de vidre.
Seguidament, afegim les olives negres i els tomàquets tallats en dues meitats.
Tot seguit, esqueixem el bacallà ben dessalat i l'afegim en el bol juntament amb la ceba picolada.
A continuació, ho reguem amb força vinagreta d'anxoves que l'ahurem fet com explico a la meva recepta, ho remenem tot ben remenat, i repartim tots els ingredients de l'amanida en la safata de porcellana, i ja ho tindrem llest per servir a taula.
1h
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1488 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.