Amanida d' Alvocats

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 alvocats.
  • 4 tomàquets.
  • 4 xampinyons.
  • 2 cebes tendres.
  • 4 ous durs.
  • Vinagreta
  • 1 culleradeta de cafè de mostassa.
  • Oli d'oliva.
  • Vinagre de xerès.
  • Julivert picat.
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallem un tomàquet a rodanxes fines, i cobrim el fons del plat.
Obrim els alvocats per la meitat, traiem el pinyol; i la polpa la fem a llesquetes fines i les posem damunt el tomàquet.
Fem la ceba tendra llarga i fina, l' ou dur a cubets; i ho tirem pel damunt i ho salem.
Preparem la vinagreta barrejant tots els ingredients batent-los amb una forquilla; i la tirem pel damunt.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2906 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: