Amanida d' Alvocats
Categoria:
Amanides i plats freds
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 alvocats.
- 4 tomàquets.
- 4 xampinyons.
- 2 cebes tendres.
- 4 ous durs.
- Vinagreta
- 1 culleradeta de cafè de mostassa.
- Oli d'oliva.
- Vinagre de xerès.
- Julivert picat.
- Sal
4 racions
Elaboració
Tallem un tomàquet a rodanxes fines, i cobrim el fons del plat.
Obrim els alvocats per la meitat, traiem el pinyol; i la polpa la fem a llesquetes fines i les posem damunt el tomàquet.
Fem la ceba tendra llarga i fina, l' ou dur a cubets; i ho tirem pel damunt i ho salem.
Preparem la vinagreta barrejant tots els ingredients batent-los amb una forquilla; i la tirem pel damunt.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2906 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.