Sopa de verdures amb arròs i fideus
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una carcasa de pollastre
- Un os de pernil amb magra
- Una pastilla de concentrat de pollastre
- Tres litres d'aigua mineral natural
- Sal
- Una branca d'api
- Dos porros
- Mitja ceba
- Dues pastanagues pelades
- Una patata
- 100 grams d'espinacs congelats
- 100 grams d'arròs tipus bomba
- 100 grams de fideus del nº2
6 racions
Utensilis
Una olla mitjana
Una cassola fonda metal·lica
Una sopera de porcellana blanca
Un cullerot
Un colador xinès
Elaboració
Primerament, en una olla mitjana ficarem: els tres litres d'aigua, una patata pelada tallada per la meitat, mitja ceba, la branca d'api, l'os de pernil, la pastilla de concentrat, i la carcasa de pollastre.
Quan arrenqui el bull, deixem que cogui durant una hora, ho retirem, ho colem i ho passem a la cassola fonda, on acabarem de fer la sopa.
Un cop el brou ja el tenim a la cassola fonda, fem que arrenqui a bullir, i tot seguit afegirem: la pastanaga ja cuita, picolada a brunoise menuda, els espinacs descongelats picolats, la part blanca dels porros picolada a brunoise menuda, l'arròs i els fideus.
Quan tot plegat veiem que ja és cuit, corregim de sal i ja ho podrem passar-ho a la sopera de porcellana, per servir-ho a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2710 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.