Bandes de pasta de full amb melmelada de ceba i botifarra negra
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta de full
- Melmelada de ceba(la trobareu a les meves receptes)
- Farina
- 48 rodelles de botifarra negra de perol
6 racions
Utensilis
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Una safata plana pel forn
Paper sulfuritzat
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, fem la melmelada de ceba com explico a la meva recepta i la reservem.
A part, tallem les rodanxes de botifarra negra, i les reservem.
Seguidament, espolsem amb farina el marbre de la cuina, i estirem la pasta de full amb el corró.
Tot seguit punxem la pasta de full amb el corró de punxar, i amb l'ajud d'un ganivet tallem dotze rectangles de dotze centimetres de llarg, per vuit d'ample, els fiquem a la safata del forn damunt un paper sulfuritzat, i els enfornem a 180º, fins que el full és daurat, i el retirem.
Tot seguit, untem les bandes amb la melmelada de ceba, fiquem damunt de cada banda quatre rodanxes de botifarra negra, i les enfornem durant dos minuts a 180º, i ja les podrem posar en la safata de cartró amb blonda, i servir-les a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les coques Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1513 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.