Gofres casolans al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 ous
  • 120gr de farina
  • 105ml de llet
  • 55gr d emantega
  • 1/2 cullereta de sal
  • 1 cullereta de llevat
  • Dolços: 1 cullerada de sucre (o més si us agrada molt el dolç!)
  • Salats: 1 cullerada de parmigiano, 1 cullereta d'orenga i 1/2 cullereta de pebre vermell dolç.

4 racions

Utensilis

Motlles per a gofres (o planxa de gofres)

Elaboració

1) Fonem la mantega al microones
2) Barregem tots els ingredients bàsics en un bol i batem fins que quedin ben integrats i sense grumolls.
3) Afegim els ingredients concrets si els volem dolços o salats.
4) Omplim el motlle amb la barreja
5) Posem al forn a 220ºC uns 8-9min fins que quedin daurats.
6) Quan estigui feta la part de sota girem el motlle i deixem que caiguin els gofres sobre la plata de forn.
7) Deixem que la banda que fins ara estava dintre el motlle i ara queda cap per amunt es faci al forn uns 5-6min més.
8) Retirem del forn i decorem al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3660 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Berta Muntadas diu:
VIDEORECEPTA: https://www.youtube.com/watch?v=0pY0iUdqWrs

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: