Polpetes de llenguado amb llagostins, amb salsa de ceps i cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llenguado de ració fet en quatre filets
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Quatre llagostins de mida mitjana
  • Salsa de ceps(la trobareu a les meves receptes)
  • Cruixent de verdures(la trobareu a les meves receptes)

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana amb paper de cuina
Una aranya de filferro
Un plat gran de porcellana blanca
Una safata metal·lica pel forn
Un cassó mitjà
Quatre escuradents

Elaboració

Primerament, fem la salsa de ceps com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el cruixent de verdures com explico a les meves receptes i el reservem en una safata damunt un paper de cuina.
A continuació, fem els filets de llenguado, i pelem els llagostins. Tot seguit, emboliquem un llagostí amb el filet de llenguado i el fixem amb un escuradents.
Tot seguit, salpebrem les paupiets, les fiquem en la safata plana, les reguem amb un raig de vi i oli d'oliva, i les fiquem en el forn a 180º, uns deu minuts, i ja podrem muntar el plat.
Traiem els escuradents, i fiquem les paupiets en el centre del plat en forma de creu.
Tot seguit, en el centre de les paupiets fem un niu amb el cruixent de verdures, i tot seguit cobrim les paupiets amb la salsa de ceps i ja podrem servir el plat a taula.

1h 10min

Notes

Farem tantes racions de polpetes, com comensals siguem a taula.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2356 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: