Polpetes de llenguado amb llagostins, amb salsa de ceps i cruixent de verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Broqueta
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un llenguado de ració fet en quatre filets
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Quatre llagostins de mida mitjana
- Salsa de ceps(la trobareu a les meves receptes)
- Cruixent de verdures(la trobareu a les meves receptes)
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana amb paper de cuina
Una aranya de filferro
Un plat gran de porcellana blanca
Una safata metal·lica pel forn
Un cassó mitjà
Quatre escuradents
Elaboració
Primerament, fem la salsa de ceps com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el cruixent de verdures com explico a les meves receptes i el reservem en una safata damunt un paper de cuina.
A continuació, fem els filets de llenguado, i pelem els llagostins. Tot seguit, emboliquem un llagostí amb el filet de llenguado i el fixem amb un escuradents.
Tot seguit, salpebrem les paupiets, les fiquem en la safata plana, les reguem amb un raig de vi i oli d'oliva, i les fiquem en el forn a 180º, uns deu minuts, i ja podrem muntar el plat.
Traiem els escuradents, i fiquem les paupiets en el centre del plat en forma de creu.
Tot seguit, en el centre de les paupiets fem un niu amb el cruixent de verdures, i tot seguit cobrim les paupiets amb la salsa de ceps i ja podrem servir el plat a taula.
1h 10min
Notes
Farem tantes racions de polpetes, com comensals siguem a taula.
Etiquetes: Cuina marinera La cuina de les paupiets de llenguado Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2269 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.