Mongetes del ganxet amb sardina de la costa i botifarra negra esparracades
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres sardines de la costa
- Una botifarra negra de perol
- 600 grams de mongetes del ganxet cuites
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una paella gan
Una safata plana de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, fregim le sardines de la costa, deixem que refredin i les esqueixem.
A part, traiem la pell de la botifarra de perol, la picolem i la saltem en la paella amb un rajolí d'oli. Tot seguit, afegim les sardines esqueixades i les mongetes del ganxet.
Deixem que cogui tot el conjunt uns dotze minuts, i ja ho tindrem llest per servir a tula en la safata de porcellana ben repartit i espolsat amb julivert picolat.
40min
Etiquetes: Cuina d'hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1303 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.