Parmentier farcit amb cansalada, arrebossat
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Parmentier(el trobareu a les meves receptes
- Una ceba picolada
- Sis talls de cansalada fumada(bacó)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en `pols
- Deu ous batuts
- Mantega
4 racions
Utensilis
Una safata de porcellana blanca
Una paella gran
Una espàtula metal·lica plana
Un cassó gran
Una premsadora(passapurés)
Una aranya de filferro
Un motlle rodó de deu centimetres de diametre
Una paella mitjana
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Paper sulfuritzat
Elaboració
Primerament, fem el parmentier com explico a la meva recepta i el reservem.
Tot seguit, en una paella amb un raig d'oli, sofregim la ceba picolada i el bacó tallat en brunoise ben menuda. Quan tot plegat és fregit, ho reservem.
Seguidament, engreixem el full de paper sulfuritzat, fiquem el motlle rodó, i anem omplint amb el parmentier fent gruixos d'un dit. Tot seguit, fem una capa amb la farsa de ceba i bacó, i seguim fent una capa amb parmentier d'un dit de gruix.
Quan ja tenim vuit nius de parmentier, ho desmotllem, i amb l'ajud de l'espatula plana, ho agafem per sota amb molta cura, els passem per l'ou batut, i els fregim amb oli ben calent, fins que cada niu estigui ben daurat, i ja els podem posar a la safata de porcellana, per servir a taula.
1h 10min
Notes
Aquesta recepta, tant pot ser un aperitiu com una guarnició.
Etiquetes: Cuina d'hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1208 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.