Parmentier farcit amb cansalada, arrebossat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Parmentier(el trobareu a les meves receptes
  • Una ceba picolada
  • Sis talls de cansalada fumada(bacó)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en `pols
  • Deu ous batuts
  • Mantega

4 racions

Utensilis

Una safata de porcellana blanca
Una paella gran
Una espàtula metal·lica plana
Un cassó gran
Una premsadora(passapurés)
Una aranya de filferro
Un motlle rodó de deu centimetres de diametre
Una paella mitjana
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Paper sulfuritzat

Elaboració

Primerament, fem el parmentier com explico a la meva recepta i el reservem.
Tot seguit, en una paella amb un raig d'oli, sofregim la ceba picolada i el bacó tallat en brunoise ben menuda. Quan tot plegat és fregit, ho reservem.
Seguidament, engreixem el full de paper sulfuritzat, fiquem el motlle rodó, i anem omplint amb el parmentier fent gruixos d'un dit. Tot seguit, fem una capa amb la farsa de ceba i bacó, i seguim fent una capa amb parmentier d'un dit de gruix.
Quan ja tenim vuit nius de parmentier, ho desmotllem, i amb l'ajud de l'espatula plana, ho agafem per sota amb molta cura, els passem per l'ou batut, i els fregim amb oli ben calent, fins que cada niu estigui ben daurat, i ja els podem posar a la safata de porcellana, per servir a taula.

1h 10min

Notes

Aquesta recepta, tant pot ser un aperitiu com una guarnició.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1281 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: