Lloms de bacallà a la crema d'alls tendres i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre lloms de bacallà dessalat d'uns 250 grams cadascun
  • Dos manat d'alls tendres
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Nou moscada
  • Un pot de nata líquida per muntar de mig litre
  • Conyac
  • 200 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una paella mitjana
Una safata de porcellana blanca
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament dessalem el bacallà, l'enfarinem i el fregim amb oli d'oliva fins que és daurat, i el fiquem a la safata de porcellana en una renglera ben posada.
Tot seguit, netegem i picolem els alls tendres, i els fregim en una paella a foc baix fins que són confitats. Seguidament, els flamegem amb un raig de conyac, els espolsem amb: sal, pebre negre i nou moscada, i hi afegim la nata líquida. A continuació, ho remenem amb l'espàtula de fusta i hi afegim les mongetes del ganxet, i deixem coure tot plegat uns deu minuts més.
Seguidament, amb aquesta crema d'alls tendres i mongetes, cobrim el bacallà de la safata,ho espolsem amb el julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Si no hi han alls tendres al mercat, també ho podem fer amb porros


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3232 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: