Lloms de bacallà a la crema d'alls tendres i mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre lloms de bacallà dessalat d'uns 250 grams cadascun
- Dos manat d'alls tendres
- Sal
- Pebre negre en pols
- Nou moscada
- Un pot de nata líquida per muntar de mig litre
- Conyac
- 200 grams de mongetes del ganxet cuites
- Oli d'oliva
- Farina
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una paella mitjana
Una safata de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament dessalem el bacallà, l'enfarinem i el fregim amb oli d'oliva fins que és daurat, i el fiquem a la safata de porcellana en una renglera ben posada.
Tot seguit, netegem i picolem els alls tendres, i els fregim en una paella a foc baix fins que són confitats. Seguidament, els flamegem amb un raig de conyac, els espolsem amb: sal, pebre negre i nou moscada, i hi afegim la nata líquida. A continuació, ho remenem amb l'espàtula de fusta i hi afegim les mongetes del ganxet, i deixem coure tot plegat uns deu minuts més.
Seguidament, amb aquesta crema d'alls tendres i mongetes, cobrim el bacallà de la safata,ho espolsem amb el julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Notes
Si no hi han alls tendres al mercat, també ho podem fer amb porros
Etiquetes: La cuina d'hivern La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3232 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.