Canelons de marisc gratinats amb salsa Aurora
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze plaques de pasta de canelons
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Formatge ratllat
- Salsa Aurora
- 300 grams de gambes congelades
- 200 grams de vianda de musclos
- Quatre varetes de delícies de cranc
- Una ceba picolada
- Un cullerot de sofregit de tomàquet
- Un raig de conyac
- Formatge ratllat
4 racions
Utensilis
Quatre cassoletes de terrissa mitjanes
Quatre plats plans amb un tovalló de paper
Un cassó gran
Una espàtula metal·lica plana
Una safata plana pel forn
Una paella gran
Un drap blanc de cotó
Elaboració
Primerament en un cassó amb: aigua, sal i mantega, posem a coure la pasta de canelons fins que estigui cuita al "dente", i ho estenem damunt el drap de cotó.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva sofregim: la ceba picolada i un cullerot de sofregit de tomàquet.
Tot seguit, afegim un raig de conyac, les varetes de cranc picolades, juntament amb els musclos i les gambetes també picolats.
Quan tot plegat és cuit, amb aquesta farsa omplim els canalons i els fiquem de tres en tres a les cassoletes.
A part, fem la salsa Aurora com explico a la meva recepta i cobrim amb ella els canalons, afegim formatge ratllat pel damunt i els fiquem en el forn a 180º, fins que el formatge sigui daurat, i ja els podrem servir a taula amb els plats amb un tovalló de paper a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1679 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.