La persillé

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 grams de pa ratllat
  • Un manat de julivert ben picolat
  • Sis alls ratllats
  • Una culleradeta de pebre vermell dolç

6 racions

Utensilis

Un ratllador
Un atuell amb tapa per guardar la persillé un cop feta
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament fiquem el pa ratllat en el bol de vidre. Tot seguit, ratllem els alls pelats i els hi afegim en el bol.
Seguidament, picolem el julivert ben picolat, i també ho afegim en el bol. Ja per acabar, afegim una culleradeta de pebre vermell dolç, ho barregem tot ben barrejat, i ja ho podrem guardar en un atuell amb tapa, fins que ho necessitem fer servir.

40min

Notes

Aquesta recepta és una preparació per arrebossar qualsevol tipus d'aliment que ho requereixi


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2682 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: