La persillé
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Tempura
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de pa ratllat
- Un manat de julivert ben picolat
- Sis alls ratllats
- Una culleradeta de pebre vermell dolç
6 racions
Utensilis
Un ratllador
Un atuell amb tapa per guardar la persillé un cop feta
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament fiquem el pa ratllat en el bol de vidre. Tot seguit, ratllem els alls pelats i els hi afegim en el bol.
Seguidament, picolem el julivert ben picolat, i també ho afegim en el bol. Ja per acabar, afegim una culleradeta de pebre vermell dolç, ho barregem tot ben barrejat, i ja ho podrem guardar en un atuell amb tapa, fins que ho necessitem fer servir.
40min
Notes
Aquesta recepta és una preparació per arrebossar qualsevol tipus d'aliment que ho requereixi
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2682 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.