Cuetes de lluç arrebossades amb persillé i patates fregides
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze cuetes de lluç congelades
- Sis patates pelades de mida mitjana
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina
- Sis ous batuts
- 500 grams de pa ratllat
- Julivert picolat
- Sis alls ratllats
- Pebre vermell dolç
4 racions
Utensilis
Una safata de porcellana blanca
Una paella gran
Una safata metal·lica plana amb un paper de cuina
Un atuel de plàstic fondo rectangular
Un ratllador pels alls
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una aranya de filferro
Elaboració
Primerament, en la nevera deixem descongelar les cuetes de lluç d'un dia per l'altre.
Seguidament, farem la persillé : En un atuell de plàstic rectangular, ficarem el pa ratllat, els alls ratllats, el julivert picolat i dues cullerades de pebre vermell dolç, i ho remenem tot plegat ben remenat, i ja tenim la persillé feta a punt per fer servir.
A continuació, un cop descongelades les cuetes de lluç, les escatem ben escatades, les salem, les enfarinem les passem per l'ou batut i per la persillé, i tot seguit les fregim amb l'oli d'oliva ben calent, uns tres minuts per banda, i ja les tindrem llestes per posar-les damunt una safata amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli i les reservem.
Seguidament, pelem les patates, les tallem a tires d'un dit de gruix, i les fregim a foc mitjá fins que són rosses. Tot seguit, fiquem les patates ben repartides en el fons de la safata de porcellana, les espolsem amb sal i pel voltant fiquem les cuetes fregides ben repartides i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1568 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.