Cor de cavall fregit amb patates duquesa
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre talls de cor de cavall de 150 grams cadascun (aproximadament)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Patates duquesa (les trobareu a les meves receptes) tres per cada plat
2 racions
Utensilis
Dos plats plans grans de porcellana blanca
Un paella gran
Una safata per anar al forn amb un full de paper sulfuritzat
Elaboració
Primerament, fem les patates duquesa com explico a la meva recepta, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim els talls de cor salpebrats fins que estan al nostre gust de cuits. Tot seguit, els fiquem de dos en dos en el plat a la part de dalt, i a la part de baix fiquem tres patates duquesa a cada plat, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Farem tants talls de cor i patates duquesa com començals seguin a taula
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1232 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.