Cigrons estofats a la Riojana
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → La Rioja
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 700 grams de cigrons cuits
- Sis xoriçets petits tipus "cantimpalo"
- Quatre talls de cansalada de panxeta tallada gruixuda
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Mig litre de brou casolà de pollastre (el trobareu a les meves receptes)
- Una ceba picolada
- Una fulla de llorer
- Tres alls aixafats
- Dues cullerades de carn de pebrots xoriçers
- Vi blanc
- Sal
- Oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Una cassola fonda metal·lica
Sis plats fondos de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els xoriçets, la cansalada tallada a trossos regulars, el llorer, la ceba i els alls aixafats.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim: els sofregit de tomàquet i la carn de pebrots xoriçers.
Tot seguit afegim el vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, afegim el brou de pollastre i deixem que arrenqui el bull durant vint minuts.
Seguidament, afegim els cigrons, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més i ja ho podrem escudellar a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2113 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.