Bunyols de vent

Ingredients

  • 250 ml d'aigua.
  • 125 g mantequilla
  • Un polsim de sal
  • 40 g de sucre
  • Mig sobre de llevadura(química) Royal
  • 150 g de farina
  • 3 ous
  • Un plat amb sucre per arrebossar els bunyols un cop fets

Elaboració

1- Posar una caçola al foc, afegir l'aigua, la mantequilla, el polsim de sal, la llevadura i els 40 gr de sucre.
2-Quan quedi una massa uniforme retirar del foc i deixar la massa dins la caçola uns 2 min. Afegir tota la farina de cop i remenar bé.
3-Ficar un altre cop al foc ( baixa intensitat) fins que es vegi que la massa no s'enganxa a les parets.
4-Tornar a treure del foc i deixar reposar 5 min.
5- Afegir els ous de un en un, fins que quedi una massa ni molt espessa ni mol líquida.
6-A una paella si afegeix uns 3 dits d'oli (preferiblement de girasol, però no és important) a una temperatura mitjana (si es molt alta es faran per fora i quedaran crus per dins i si es molt baixa agafaran molt d'oli) per tan una Tº a meitat de flama.
7- Amb l'ajuda de dos culleres, intentar fer una bola petita de la massa i deixar a l'oli uns 3, 4 min , es treurà quan estiguin bastant daurats.
8- Un cop trets de l'oli es ficaran ràpidament damunt d'un plat amb sucre perquè absorbeixin el sucre i se li tirarà una mica per damunt i llestos!
Amb aquesta recepta surten uns 40 o 50 bunyols.
Una delícia!

30min


Recepta de cuina de Bunyols de vent
per Pau Badia Rion
Recepta de cuina de Bunyols de vent
Massa
per Pau Badia Rion
Recepta de cuina de Bunyols de vent
Ingredients
per Pau Badia Rion

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3034 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: