Col-i-flor arrebossada a l'Andalusa
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una col-i-flor grossa
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Tres alls ratllats
- Julivert picolat
- Cinc ous batuts
8 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una paella gran
Una aranya de filferro
Una safata plana de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Un bol gran de vidre
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb aigua i sal, bullim la col-i-flor tallada en botonets regulars fins que és cuita al "dente", l'escorrem i la reservem.
A part, en un bol de vidre fiquem: els ous batuts, els alls ratllats i força julivert picolat.
Ho remenem tot ben remenat, afegim els botonets de col-i-flor, els anem agafant de un en un, i els fregim a la paella amb oli d'oliva, fins que són daurats, i els anem ficant a la safata de porcellana, i quan ja els tenim tots fregits, ja els tenim llestos per treure-ho a taula.
1h 10min
Notes
Aquesta recepta, tant pot ser una guarnició com un primer plat.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les guarnicions Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1625 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.