Popets a la llauna
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo i mig de popets congelats 40/60
- Un pebrot vermell escalivat
- Oli d'oliva
- Un got de vi blanc
- Pebre vermell dolç
- Sis alls laminats
- Julivert picolat
Utensilis
Una paella mitjana
Uns estalvis
Una cassola marinera metal·lica
Elaboració
Primerament, descongelem els popets i els fiquem a la cassola amb un raig d'oli a foc baix perquè es vagin coent lentament.
A part, en una paella gran, sofregim els alls laminats i quan ja són una mica rossos, afegim dues cullerades de pebre vermell dolç i un got de vi.
Seguidament ho espolsem amb força julivert picolat i ho reservem.
Quan els popets ja són cuits, els hi afegim el sofregit de la paella, afegim unes tires de pebrot vermell i ho enfornem a 180º uns cinc minuts, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
Comparteix aquesta recepta: