Cargols del celler
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 Kg de cargols bover
- 200 gr de cebes picada
- 100 gr de pebrot verd picat
- 2 grans d’all
- 100 gr de raïm blanc, que no tingui pinyols
- 200 gr de cansalada virada, tallada a daus
- 100 gr de xoriç picant, tallat a daus
- 20 ctl oli d’oliva verge
- 30 ctl d’aigua
- 30 ctl vi o cava
- 10 ctl vermut blanc
- Sal, pebre blanc, farigola, romaní, orenga, llorer i pa rallat
8 racions
Elaboració
Preparació: Rentar els cargols amb molta aigua freda canviant-la varies vegades fins que queden ben nets, retirar els que estiguen morts o trencats, seguidament els posem en una olla ven alta amb aigua freda i amb el foc molt baix per enganya’ls i a mida que sortint de la closca anem pujant el foc per fer-los coure, afegirem unes fulles de llorer, sal, pebre negre, romer i farigola, per dóna’ls un xic de gust.
ho els comprem ja cuits.
M’entres en una paellera o un recipient de bon tamany, posem l’oli a escalfar i li posem els alls que quant sIguen d’urats els retirem, i so fregim el pebrot, quant comenci a enrossir, tirem la ceba, junt amb les fulles de llorer, quant la ceba estigué quasi feta, incorpores el alls, la cansalada i el xoriç tallat a daus i seguim el proses, quant considerés que la ceba ja es cuita, incorporem el raïm i els cargols ja cuits i escorreguts al sofregit i remenant-los, seguidament i afegim la sal el romer la farigola, l’orenga, el pebre i les guindilles (bitxos) al gust, remenem i afegim l’aigua i deixem coure uns 15 minuts , remenant de tant en tant, a continuació afegir el vermut blanc i el vi o el cava, remenem una mica i si observem que queda molt liqüi’t afegim el pa rallat i deixem 5 o 10 minuts mes per que redueixi i provem com esta de gust
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3173 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.