Supremes de salmó amb salsa de vermut blanc i cloïsses
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre supremes de salmó d'uns 200 grams cadascuna
- Salsa de vermut blanc (la podem trobar a les meves receptes)
- Fumet blanc de peix (el podeu trobar a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Julivert picolat
- 600 grams de cloïsses fresques
- Un got de vi blanc
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un colador fí
Una cassola marinera metal·lica
Uns estalvis
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en un cassó fiquem les cloïsses ben netes amb un got de vi perqué s'obrin només una mica, i les reservem tot colant el suc amb un colador fí i el reservem.
Seguidament, fem una bona quantitat de salsa de vermut blanc com explico a la meva recepta, i un cop feta la fiquem a la cassola juntament amb el suc de les cloïsses i un cullerot de fumet blanc de peix, i deixem que arrenqui el bull a foc baix.
A continuacuió, afegim les supremes de salmó salpebrades i deixem que coguin per les dues cares uns cinc minuts. Tot seguit, afegim les cloïsses, corregim de sal, afegim força julivert picolat, donem unes voltes amb les nanses, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2017 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.