Amanida tèbia de rovellons amb escarola, magrana i blat de moro amb vinagreta de taronja amb porradell
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues escaroles perruquetes mitjanes
- Una magrana grossa
- Vinagreta de taronja amb porradell(la trobareu a les meves receptes)
- Un pot petit de blat de moro
- Sal
- Pebre negre en pols
- Dos pots mitjans de botonets de rovelló
- Oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana blanca
Una paella gran
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Una mà de morter
Elaboració
Primerament, netegem les escaroles,i les fiquem a trossos en el bol de vidre.
Seguidament, tallem la magrana en dues meitats, i tot picant amb la mà de morter per la part de la pell, l'anem desgranant en el bol. Després, afegim el blat de moro escorregut, i ho remenem tot plegat.
Tot seguit, ho fiquem ben repartit a la safata de porcellana, i acabarem de fer l'amanida.
En una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, saltem els botonets de rovelló escorreguts i salpebrats, i quan ja són cuits, els repartim pel damunt de l'amanida d'escarola, ho reguem tot plegat amb la vinareta de taronja, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Amanides de tardor Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3452 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.