Costelletes de conill arrebossades

Ingredients

  • Costelletes de conill tallades una a una (demanar-ho a la carnissera)
  • 1 ou
  • Farina de galeta
  • All amb pols
  • Allioli

2 racions

Elaboració

Batre l'ou i posar-hi sal i pols d'all.
Passar-ho per la farina de galeta.
Fregir amb abundant oli.

10min

Notes

Amb una mica d'allioli hi queda molt be. Aixó si, a gust del consumidor.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3136 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: