Romanesco bullit amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una peça de romanescu
  • 400 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una espàtula per servir
Oli d'oliva
Sal
Aigua
Una safata gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en una cassola amb aigua i sal, coem el romanesco tallat en botonets, i quan és cuit, afegim les mongetes del ganxetcuites, i deixem que cogui tot plegat cinc minuts més.
Seghuidament, ho escorrem tot plegat, ho repartim en la safata de porcellana, i ho reguem amb oli d'oliva i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2670 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: