Romanesco bullit amb mongetes del ganxet
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una peça de romanescu
- 400 grams de mongetes del ganxet cuites
- Oli d'oliva
- Sal
- Aigua
4 racions
Utensilis
Una cassola metal·lica fonda
Una espàtula per servir
Oli d'oliva
Sal
Aigua
Una safata gran de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, en una cassola amb aigua i sal, coem el romanesco tallat en botonets, i quan és cuit, afegim les mongetes del ganxetcuites, i deixem que cogui tot plegat cinc minuts més.
Seghuidament, ho escorrem tot plegat, ho repartim en la safata de porcellana, i ho reguem amb oli d'oliva i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2569 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.