Espigalls bullits amb patates i mongetes del ganxet
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo d'espigalls
- Sis patates de mida mitjana
- 400 grams de monjetes del ganxet cuites
- Aigua
- Un brot de julivert
- Sal
- Oli d'oliva verge
5 racions
Utensilis
Una cassola fonda metal·lica
Un cassó gran
Una safata gran de porcellana blanca
Una escorredora
Una espàtula per servir
Elaboració
Primerament, netegem els espigalls i els fiquem a coure en una cassola fonda amb: aigua, sal, i un brot de julivert perquè mantingui el color verd viu, fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
A part, pelem les patates, les tallem escantonades i les coem en un cassó amb aigua i sal fins que estiguin cuites, i les afegim a la cassola juntament amb els espigalls i les mongetes del ganxet, i deixem que s'ascalfi tot plegat durant uns deu minuts, i ja ho podrem escorrer tot plegat i ficar-ho a la safata ben remenat, i regat amb un bon raig d'oli d'oliva verge.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2229 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.