Espigalls bullits amb mongetes del ganxet i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • El meu romesco [Veure recepta]
  • Un quilo d'espigalls
  • 400 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Aigua
  • Sal
  • Un brot de julivert

4 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Quatre plats fondos
Una escorredora

Elaboració

Primerament, fem el romesco com explico a la meva recepta y el reservem.
Seguidament en una cassola amb: aigua, sal, i un brot de julivert, posem els espigalls ben nets a coure fins que estiguin cuits al "dente", i tot seguit afegim les mongetes del ganxet, i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts més, ho escorrem i repartim en els plats fondos.
A continuació, fiquem al damunt dues cullerades de romesco, ho remenem, i ja ho podem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2148 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: