Conill estofat amb patates i olives trencades
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill i mig de quilo
- 300 grams d'olives verdes trencades
- Una ceba picolada
- Dues fulles de llorer
- Quatre alls aixafats
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Brou casolà de pollastre (el trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un got de vi ranci
- Pa fregit
- Julivert picolat
- Ametlles torrades
- Sis patates de mida mitjana escantonades
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una batedora elèctrica
Un pot per la batedora
Elaboració
Primerament, en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: el conill tallat a trossos regulars salpebrats, el fetge del conill, la ceba picolada, tres alls aixafats, el llorer, i un cullerot de sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és ben sofregit, afegim un got de vi blanc i deixem que redueixi.
Tot seguit, retirem el fetge del conill quan ja és fregit, i el fiquem en el pot de la batedora.
Seguidament, cobrim el conill amb brou de pollastre, ho fiquem a foc baix, i deixem que cogui fins que estigui gairebé cuit.
A continuació, afegim les patates i deixem que s'acabi de coure tot plegat.
A part, fem una picada amb: el fetge del conill fregit, julivert picolat, un all pelat, pa fregit, i un grapat d'ametlles torrades. Fem la picada amb la batedora elèctrica i la fiquem a la cassola, juntament amb les olives trencades, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina dels estofats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1993 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.