Esminces de pit de pollastre amb patates fregides
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre patates de mida grossa
- Quatre pits de pollastre de mida gran
- Sal
- Oli d'oliva
- Quatre ous batuts
- Farina
- Pa ratllat
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Una safata metal·lica plana
Un atuell de plàstic plà
Una mà de morter
Elaboració
Primerament, pelem les patates, les tallem per fer-les fregides i les reservem.
Seguidament, agafem els pits de pollastre i amb la mà de morter els aplanem una mica, i tot seguit els tallem en tires de 3 centimetres d'ample per 10 de llarg.
A continuació, els salem, els passem per farina, ou batut i pa ratllat, i tot seguit els fregim en una paella amb oli d'oliva ben calent, fins que estiguin una mica daurats, i ja els podrem ficar en una safata de porcellana blanca, ben posats.
Per acabar la recepta, fregim les patates, i quan són ben rossetes, les fiquem a la part de baix de la safata, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Notes
Aquesta recepta, és molt adient per tots els nens i nenes que els costa menjar, i amb aquesta recepta, s'els fà més divertit.
Etiquetes: La cuina de les fregitel·les La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2025 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.