Llonganissa de pagès cuita al forn amb vi negre
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de mongetes del ganxet cuites
- Tres talls de cansalada fumada
- Oli d'oliva
- Vi negre
- Quatre pams de llonganissa de pagès gruixuda
4 racions
Utensilis
Una safata refractària gran
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una paella gran
Quatre trossos de paper d'alumini
Elaboració
Primerament, fem quatre paperines amb el paper d'alumini, fiquem un tall de llonganissa dintre de cadascuna i tot seguit l'omplim amb el vi negre.
Seguidament, tanquem ben bé les dues puntes de la paperina, i les posem en la safata refractària en el forn a 180º uns vint minuts i ja les podrem ficar en el plats.
A part, en una paella amb un raig d'oli, sofregim les mongetes del ganxet, amb la cansalada picolada, i tot seguit farem un niu a la part de baix del plat.
En el moment de servir-ho a taula, retirarem el paper d'alumini de les llonganisses les reguem amb un rajolí d'oli d'oliva, i les ficarem a la part de dalt de plat amb les mongetes a sota.
45min
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2701 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.