Llonganissa de pagès cuita al forn amb vi negre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Tres talls de cansalada fumada
  • Oli d'oliva
  • Vi negre
  • Quatre pams de llonganissa de pagès gruixuda

4 racions

Utensilis

Una safata refractària gran
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una paella gran
Quatre trossos de paper d'alumini

Elaboració

Primerament, fem quatre paperines amb el paper d'alumini, fiquem un tall de llonganissa dintre de cadascuna i tot seguit l'omplim amb el vi negre.
Seguidament, tanquem ben bé les dues puntes de la paperina, i les posem en la safata refractària en el forn a 180º uns vint minuts i ja les podrem ficar en el plats.
A part, en una paella amb un raig d'oli, sofregim les mongetes del ganxet, amb la cansalada picolada, i tot seguit farem un niu a la part de baix del plat.
En el moment de servir-ho a taula, retirarem el paper d'alumini de les llonganisses les reguem amb un rajolí d'oli d'oliva, i les ficarem a la part de dalt de plat amb les mongetes a sota.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2875 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Amic Quim; pregunto, les paperines plenes de vi, no es vessaran tot per sobre la safata. I el paper d'alumini no es aconsellable per cuinar, ¿ no és millor el paper vegetal
Salutacions
Quim Lleonart diu:
Amiga Fernanda, també es pot fer amb paper vegetal, el que passa es que jo sempre ho he fet amb paper d'alumini. Rebi una salutació.
Quim.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: