Truita de bacallà i alls tendres amb mongetes de Santa Pau
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de bacallà esqueixat dessalat
- Un manat d'alls tendres
- 200 grams de mongetes de Santa Pau cuites
- Sal
- Oli d'oliva
- Vuit ous batuts
4 racions
Utensilis
Una paella de mida mitjana
Un plat gran pla de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els tendres tallats a trossos menuts, juntament amb el bacallà dessalat, tallat a trossos més aviat petits.
Seguidament, afegim les mongetes de Santa Pau, i ho acabem de fregir tot plegat, i ho reservem.
Fiquem tota aquesta barreja en el bol de vidre, i tot seguit afegim els vuit ous ben batuts, i ho fiquem a la paella mitjana amb un raig d'oli d'oliva, ho remenem amb l'espàtula de fusta fins que comenci a quallar i ja podrem donar la forma rodona a la truita i donar-li la volta amb l'ajud d'un plat. i quan ja és cuita al nostre gust, la posem damunt el plat de porcellana, i amb l'ajud d'un ganivet la tallen en quatre trossos en forma de creu, i ja la podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
Si ja no és temps d'alls tendres, sempre ho podem fer amb porros.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3574 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.