Truita de favetes i alls tendres
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de faves tipus babi congelades
- Un manat d'alls tendres
- Sal
- Quatre ous
- Oli d'oliva
- Aigua
2 racions
Utensilis
Una paella mitjana
Dos plats plans de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Un cassó mitjà
Un colador fi
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal escaldem uns cinc minuts les faves i tot seguit les escorrem i les reservem.
Tot seguit, netegem els alls tendres, els tallem en trossos menuts i els saltem en una paella amb un raig d'oli d'oliva, juntament amb les faves escaldades, i un cop fregit tot plegat, ho fiquem en el bol de vidre juntament amb els quatre ous batut, amb un polsim de sal.
Seguidament, fiquem un rajolí d'oli a la paella mitjana i quan l'oli és calent, afegim tota la barreja del bol, i ho remenem amb l'espàtula de fusta fins que comença a quallar, i ja li podrem donar la forma rodona amb l'ajud de l'espàtula de fusta.
Tot seguit, amb l'ajud d'un plat, la girem, i la deixem acabar de coure, i ja la podrem servir en dos plats tallada en dues meitats (una meitat en cada plat).
45min
Notes
Si ja no és temps d'alls tendres, ho podem fer amb porros.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3824 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.