Patates amb bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos quilos de patates
  • 400 grams de bacallà esqueixat dessalat
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • Una ceba tendra picada
  • Oli d'oliva
  • Tres alls laminats
  • Sal
  • Pebre vermell dolç
  • Julivert picat

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picada i els alls laminats.
Quan ja tot plegat és ben sofregit, afegim el bacallà ben esmicolat, hi donem unes voltes amb l'espàtula de fusta, i tot seguit afegim les patates tallades a rodelles de mig dit, afegim el fumet de peix que gairebé les cobreixi, i deixem que vagi coent a foc baix, fins que les patates estiguin gairebé cuites.
Seguidament, corregim de sal, afegim una cullerada de pebre vermell dolç, i amb l'ajuda de les nanses de la cassola hi donem unes voltes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat.
Abans de servir a taula, ho espolsem amb força julivert picat, i ja ho podrem servir-ho a taula amb la mateixa cassola, i amb uns estalvis a sota.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5263 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: