Patates amb bacallà
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos quilos de patates
- 400 grams de bacallà esqueixat dessalat
- Fumet de peix
- Una ceba tendra picada
- Oli d'oliva
- Tres alls laminats
- Sal
- Pebre vermell dolç
- Julivert picat
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picada i els alls laminats.
Quan ja tot plegat és ben sofregit, afegim el bacallà ben esmicolat, hi donem unes voltes amb l'espàtula de fusta, i tot seguit afegim les patates tallades a rodelles de mig dit, afegim el fumet de peix que gairebé les cobreixi, i deixem que vagi coent a foc baix, fins que les patates estiguin gairebé cuites.
Seguidament, corregim de sal, afegim una cullerada de pebre vermell dolç, i amb l'ajuda de les nanses de la cassola hi donem unes voltes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat.
Abans de servir a taula, ho espolsem amb força julivert picat, i ja ho podrem servir-ho a taula amb la mateixa cassola, i amb uns estalvis a sota.
1h
Etiquetes: La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4979 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.