Crema de bròquil i espinacs amb rosta de cansalada
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre talls de cansalada fumada
- Un bròquil petit
- 300 grams d'espinacs congelats
- Una patata mitjana
- Oli d'oliva
- Una ceba tendra
- Sal
- Nata líquida
- Un litre i mig de brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
5 racions
Utensilis
Una cassola fonda metàl·lica
Un a paella gran
Cinc bols de porcellana blanca
Cinc plats de postre
Una batedora elèctrica
Un colador xinès
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una aranya de filferro
Una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, en la cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picolada, la patata tallada a trossos menuts, els espinacs picolats, i el bròquil tallat a trossos menuts.
Quan tot plegat ja és ben fregit, afegim el brou de pollastre, i a foc baix deixem que arrenqui a bullir, i ho deixem coure una mitja hora.
Seguidament, passem la batedora elèctrica, i amb l'ajud del colador xinès i la batedora, ho passem al cassó on acabarem de fer la crema.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim la cansalada tallada a trossos mitjans, fins que estiguin fets rostillons i els reservem damunt un paper de cuina.
Deixem que vagi coent-se la crema tot remenant amb el batedor de varetes, la corregim de sal, hi afegim un raig de nata líquida, i deixem que s'acabi de coure cinc minuts més, i ja la podrem servir en els bols de porcellana.
Omplim els bols fins a tres quartes parts de crema, hi afegim uns quants rostillons de cansalada al damunt, els posem en els plats de postre, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les cremes calentes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2538 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.