Flam d'ou i llimona

Ingredients

  • Quatre ous sencers
  • Mig got de llet
  • Quatre cullerades soperes de sucre
  • La ratlladura d'una llimona
  • Dues fulles de gelatina
  • Un raget de caramel líquid

6 racions

Utensilis

Un motlle bonic de forma.
Una safata per presentar-ho a taula un cop desmotllat

Elaboració

En un bol hi posarem els rovells d'ou i el sucre, i farem que emblanqueixi amb les pales de muntar.
Desfarem la gelatina dins la llet, i ho barrejarem
Muntarem les clares a punt de neu, i ho barrejarem tot, juntamnet amb la raspadura de llimona.
Ho deixarem a la nevera dins d'un motlle unes hores fins que cualli, i en el moment de servir-ho hi posarem per sobre el caramel líquid.

20min

Notes

També es pot posar en motlles individuals. No cal ficar-ho al bany maria, ja que porta gelatina. Si volem fer-ho al bany maria, que també pot ser, cal no posar gelatina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2962 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: