Ostres arrebossades amb romesco
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Setze ostres naturals fresques
- Farina
- Sal
- Aigua
- Un ou batut
- Oli d'oliva
- Un sobre de llevat
- Suc de llimona
- El meu romesco (el trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata rectangular de porcellana
Un estri per obrir les ostres
Un ganivet petit de pelar patates (puntilla)
Un biberó de plàstic
Una aranya de filferro
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en un bol d'aigua fiquem: una mica de farina, aigua, un polsim de sal. un ou batut, un raig de suc de llimona, i un sobre de llevat, ho remenem amb el batedor de varetes i ho deixem reposar mitja hora.
Tot seguit, fem el romesco com explico a la meva recepta, el fiquem en el biberó, i el reservem.
A continuació obrim les ostres, les traiem de la seva closca, i una a una amb l'ajud d'una cullera gran, les passem per la pasta d'arrebossar i les anem fregint fins que estiguin daurades, i les fiquem en una safata amb un full de paper cuina per treure l'excés d'oli de fregir-les.
A part, netegem les closques de les ostres tot rascant-les amb un ganivet petit, les rentem i les assequem amb un drap de cuina, i així ens serviran de per servir les ostres.
En el moment de servir-les a taula, posem les ostres dintre la seva closca una a una, i amb l'ajud del biberó amb romesco fem dues ratlles al damunt, les posem ben ordenades a la safata, i ja les tenim llestes per servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, és un altre manera de fer les ostres per fer l'aperitiu.
Etiquetes: La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1352 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.