Cebes tendres caramel·litzades amb panses de Corint
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Confitures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis cebes tendres
- 200 grams de panses de Corint
- Oli d'oliva
- Sal
- Sucre
- Mel
- Vinagre de Mòdena
- Vi negre
- Aigua
- Conyac
10 racions
Utensilis
Un wok gran
Un atuell de plàstic amb tapa
Una espàtula de fusta
Un cassó petit
Elaboració
Primerament, tallem les cebes a juliana, i les fiquem en el wok juntament amb : un polsim de sal, cent grams de sucre, i un raig d'oli d'oliva, a foc baix i deixem que vagi coent-se.
A part, en un cassó amb aigua, escaldem les panses uns cinc minuts, les escorrem i les afegim en el wok. Tot seguit, afegim: un raig de vinagre de Mòdena, Un raig de vi negre un raig de conyac, i un bon raig de mel, i ho remenem amb l'ajud del mànec del wok.
Deixem que vagi coent-se fins que arribi en el punt de caramel·litzar-se, i ja ho podrem retirar del foc, i guardar-ho en un atuell amb tapa per quan ens faci falta.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta és més aviat una guarnició
Etiquetes:
La cuina de les guarnicions
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2312 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.