Espatlles de conill a la graella amb carbassó arrebossat
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues espatlles de conill de mida mitjana
- Sal
- Pebre negre
- Oli d'oliva
- Un carbassó de mida gran
- Farina
- Dos ous batuts
1 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Un plat pla gran de porcellana
Una paella gran
Una safata plana metàl·lica amb un paper de cuina
Un batedor de varetes
Un bol de vidre mitjà
Unes pinces per la graella
Elaboració
Primerament, amb l'ajud d'un ganivet, fem uns talls a les espatlles perquè es coguin més bé, les salpebrem i les fiquem damunt la graella, i deixem que vagin coent-se tot donant-lis voltes de tant en tant, fins que les tenim cuites al nostre gust.
A part, tallem el carbassó a rodanxes de mig dit de gruix, les salem, les passem per farina i ou batut, i en fregim vuit per cada plat.
Un cop daurades, les fiquem a la part de baix del plat, i a la part de dalt,fiquem les dues espatlles entrecreuades, ruixades amb un rajolí d'oli d'oliva.
45min
Notes
Farem tants plats com persones seguin a taula.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de la graella La meva cuina del conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1624 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.