Magret d'ànec amb salsa d'albercocs i cruixent de verdures
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un magret d'ànec de mida grossa
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Salsa d'albercocs (la podeu trobar a les meves receptes)
- Cruixent de verdures per dos persones (el podeu trobat a les meves receptes)
2 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata metàl·lica per anar al forn
Dos plats plans grans de porcellana
Una paella mitjana
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, farem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fet,el reservem damunt un paper de cuina.
Tot seguit, fem la salsa d'albercocs com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, netegem el magret d'ànec i amb l'ajud d'un ganivet fi, fem a la part del greix un engraellat longitudinal, el salpebrem i el fregim en una paella fins que està ben daurat.
Seguidament, el filetegem, en traiem dotze talls i els fiquem en una safata plana en el forn a 180º, uns cinc minuts, i ja podrem presentar el plat.
Agafem sis talls de magret, i els fiquem en forma de mitja lluna a la part de dalt del plat.
A continuació, cobrim el magret amb la salsa d'albercocs, i a la part de baix, fem un niu de cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina del magret d'ànec Magret d'ànec Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3153 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.