Empedrat de llenties i bacallà esqueixat amb vinagreta d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de llenties cuites
- 500 grams de bacallà es1queixat dessalat
- Vinagreta d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
- Un pebrot vermell picolat
- Un pebrot verd picolat
- Dues cebes tendres picolades
- Un manat de porradell
5 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Un bol de vidre mitjà
Una safata rectangular gran de porcellana
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, dessalem el bacallà i l'esqueixem ben menut, i el fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, picolem el pebrot verd i el pebrot vermell ben menuts, i els afegim en el bol de vidre. Seguidament, picolem les cebes tendres i les afegim en el bol juntament amb els altres ingredients.
A continuació, afegim les llenties i la vinagreta d'anxoves, i ho remenem ben remenat.
Tot seguit, agafem l'empedrat de llenties, el repartim per tota la safata de porcellana, l'espolsem amb el porradell ben picolat,i ja el podem servir a taula.
45min
Etiquetes: Amanides de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4588 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.