Pizza casolana de pasta de full amb pop a la gallega

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues potes de pop cuit
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Pasta de full
  • Farina
  • Pebre vermell dolç

4 racions

Utensilis

Una placa pel forn
Un full de paper sulfurat
Una safata plana rodona de 30 centímetres de diàmetre
Una rodona de cartró de 30 centímetres de diàmetre
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar-la
Un ganivet de tallar pernil
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, agafem les potes del pop, i amb l'ajud del ganivet de tallar el pernil, anem fent rodanxes fines i les reservem en el bol de vidre.
Seguidament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i estirem la pasta de full.
Tot seguit, la punxem i amb la rodona de cartró, en fem una pizza, i la fiquem en una placa pel forn, damunt un full de paper sulfurat.
Seguidament, cobrim tota la pasta de full amb el sofregit de tomàquet, i l'enfornem a 180º, fins que la pasta de full ja és daurada.
A continuació, posem la pizza damunt la safata plana de porcellana, i amb cura repartim les rodanxes de pop, fins a cobrir tota la superfície. Tot seguit l'espolsem amb pebre vermell, la reguem amb oli d'oliva, l'escalfem un minut en el forn, i ja la podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1999 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: