Mousse de llimona

Ingredients

  • 1 pot petit de llet condensada
  • ¼ de quilo de nata
  • 1 quilo de llimones
  • 3 ous
  • macarronets de xocolata

6 racions

Utensilis

Tres bols individuals o un de gran
Una espàtula de fusta
Una forquilla o un batedor
Un ratllador

Elaboració

Primer, separa els rovells de les clares de tres ous i guarda-les en un bol.
Esprem les llimones i guarda el suc en un altre bol.
Barreja els rovells amb la llet condensada. Per fer-ho, pots fer servir una espàtula de fusta.
Afegeix-hi després el suc de les llimones, i remena-ho tot.
Bat les clares en el bol amb una forquilla o un batedor fins a aconseguir una certa consistència, o cosa que és el mateix, a punt de neu.
Ratlla la pell d’una llimona, la part groga, amb un ratllador.
Afegeix-hi les clares batudes juntament amb la pell ratllada de les llimones, i remena-ho tot. Finalment afegeix la nata i continua remenant, suaument, tota la pasta.
Aboca la pasta en un gran bol o en bols individuals i posa-ho tot al congelador. Quan t’ho vulguis menjar, però, baixa-ho una hora abans a la nevera. Per servir-lo pots ho pots guarnir amb macarronets de xocolata per sobre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3916 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: