Mousse de llimona
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Mousse
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pot petit de llet condensada
- ¼ de quilo de nata
- 1 quilo de llimones
- 3 ous
- macarronets de xocolata
6 racions
Utensilis
Tres bols individuals o un de gran
Una espàtula de fusta
Una forquilla o un batedor
Un ratllador
Elaboració
Primer, separa els rovells de les clares de tres ous i guarda-les en un bol.
Esprem les llimones i guarda el suc en un altre bol.
Barreja els rovells amb la llet condensada. Per fer-ho, pots fer servir una espàtula de fusta.
Afegeix-hi després el suc de les llimones, i remena-ho tot.
Bat les clares en el bol amb una forquilla o un batedor fins a aconseguir una certa consistència, o cosa que és el mateix, a punt de neu.
Ratlla la pell d’una llimona, la part groga, amb un ratllador.
Afegeix-hi les clares batudes juntament amb la pell ratllada de les llimones, i remena-ho tot. Finalment afegeix la nata i continua remenant, suaument, tota la pasta.
Aboca la pasta en un gran bol o en bols individuals i posa-ho tot al congelador. Quan t’ho vulguis menjar, però, baixa-ho una hora abans a la nevera. Per servir-lo pots ho pots guarnir amb macarronets de xocolata per sobre.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3916 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.