Cake de formatge i pernil dolç
Ingredients
- 250 g de pa del dia d'ahir
- 300 ml de llet
- 50 g de mantega fossa
- 3 ous
- 150 g de pernil dolç en un tros
- 150 g de formatge de gruyer en un tros
- 1 cullerada de julivert picat
- Sal i pebre
6 racions
Elaboració
Escalfeu la llet sense que arribi a bullir. Talleu el pa a daus. Poseu-los en un bol i aboqueu-hi la llet calenta i deixeu que s'estovi. Remeneu-ho de quan en quan.
Talleu el pernil i el formatge a dauets. Esmicoleu bé el pan amb l'ajuda d'una cullera i afegiu-hi la mantega fossa, els ous, els daus de pernil i formatge i el julivert. Barregeu-ho i salpebreu-ho.
Unteu amb margarina un motlle de cake, poseu-hi paper al fons també untat i aboqueu-hi el preparat. Poseu-ho al forn a 180ºC i deixeu-ho coure 50 minuts. Si la part de dalt queda massa torrada, tapeu-la amb una fulla de papel d'alumini.
Desmotlleu-lo, talleu-lo i serviu-lo fred o tebi.
20min
Notes
Els tacos de pernil ja els venen tallats als supers.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1619 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.