Tallarines amb bròquil a la crema
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de tallarines amb ou
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Un bròquil petit
- Una ceba picolada
- Nata líquida per muntar
- Porradell picolat
- Oli d'oliva
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Un wok gran
Una escorredora
Cinc plats fondos
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua i sal, bullim el bròquil tallat a botonets fins que estigui cuit al "dente", l'escorrem i el reservem.
Tot seguit, en la mateixa cassola fonda amb: aigua, sal i mantega, bullim les tallarines al "dente", les escorrem i reservem.
Seguidament, en el wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim la ceba picolada fins que estigui ben rossa, i tot seguit afegim la nata líquida, corregim de sal i seguidament, afegim el bròquil i les tallarines, amb l'ajuda del mànec del wok donem unes voltes, i ja ho podrem servir a taula amb els plats fondos, espolsats amb una mica de porradell picolat.
1h 30min
Etiquetes: La cuina de la pasta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1377 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.