Macarrons amb salmó i xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de macarrons
  • 400 grams de xampinyons naturals
  • 500 grams de salmó fresc tallat a quadrats regulars
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Vi blanc
  • Una ceba picolada
  • Tres alls aixafats
  • Una fulla de llorer
  • Mantega
  • Aigua

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una cassola metàl·lica fonda
Uns estalvis
Una espàtula de fusta
Una paella gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim els macarrons fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
Seguidament, netegem i filetegem els xampinyons, els saltem en una paella amb un raig d'oli d'oliva, i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba, els alls i la fulla de llorer.
Tot seguit, afegim els trossos de salmó salpebrats i tres cullerots de sofregit de tomàquet, ho deixem coure cinc minuts, i tot seguit afegim un got de vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació.afegim els macarrons i els xampinyons, ho remenem una mica amb l'espàtula de fusta, ho deixem coure tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a tauila amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2726 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: