Pesols saltats amb pernil
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de pèsols
- 100 grams de pernil (tallat a daus)
- 2 grills d'all
- 1/2 gotet de vi blanc o brou de verdures
- Sal
- Oli
- Pebre
- Un tros de carbassa tallada a daus(opcional)
- 3 fulles de menta
4 racions
Elaboració
Ficar a la paella o cassola una mica d'oli i saltar els grills d'all tallats petits.
A continuació ficar els trossets de carabassa i els pèsols, coure a foc lent, donar unes voltes, afegir el brou o el vi continuar la cocció lenta. Si cal, ficar-hi una mica d'aigua.
Quan veiem que tot és cuit, posar una mica de sal i pebre amb moderació, ja que el pernil que afegirem és salat, afegir-ho amb unes fulles de menta.
Tres o quatre minuts i llestos.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
2833 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.