Patates petites bullides amb pell
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres patates de mida petita (les podeu trobar a les grans superfícies)
- Sal
- Aigua
- Pebre vermell dolç
- Oli d'oliva
1 racions
Utensilis
Una cassola fonda metàl·lica
Un plat gran
Elaboració
Primerament, rentem les patates, les posem a la cassola amb aigua i sal, i deixem que coguin, fins que les punxem i veiem que ja són cuites.
Seguidament, les obrim en dues meitats i les fiquem en el plat on les servirem, espolsades amb: sal, pebre vermell dolç, un bon raig d'oli d'oliva, i ja les podrem servir a taula.
45min
Notes
Farem tantes racions com persones seguin a taula.
Aquesta recepta tant pot servir com a primer plat, guarnició o aperitiu.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7686 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.