Conill escabetxat
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill tallat a trossets, 1 cabeça d'alls, julivert, 1 tasseta de vinagre blanc, 1 cullerada de pebre vermell dolç, 2 fulles de llorer, sal, oli, pebre negre i farigola
6 racions
Utensilis
Cassola de terrissa.
Elaboració
En una cassola hi tireu oli, quan estigui calent, hi poseu el conill salpebrat i el daureu. El treieu i el reserveu, i en el mateix oli fregim els alls sense pelar, la cullerada de pebre vermell, el llorer, la farigola, i també hi afegim el vinagre, que haurem de deixar reduir. Li incorporem el conill i el deixem coure 5 minuts, perqu`agafi un bon gust. Ho servim calent, en la mateixa cassola.
Els escabeixos s'acostumen a fer en les cassoles de terrissa.
45min
Notes
Abans de posar-hi el conill, poseu bastant oli, ja que d'aquesta manera pot durar mes dies el escabeix.
Es pot menjar fred.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1951 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.