Escalopes de xai amb patates palla
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit talls de cuixa de xai
- Quatre patates de mida mitjana
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Farina
- Pa ratllat
- Quatre ous batuts
4 racions
Utensilis
Quatre plats plans grans
Una pala metàl·lica plana
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, pelem les patates, i les tallem en juliana ben fina, per fer les patates palla, les fregim en una paella amb oli d'oliva, i un cop fregides,les reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
A part, agafem els talls de cuixa,i amb una pala plana metàl·lica, els aplanem, els salpebrem, els passem per farina, ou batut i pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva,fins que veiem que són daurats, i els posarem de dos en dos, en cada plat.
Tot seguit, a la part de baix de les escalopes, ficarem un niu de patates palla, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les escalopes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1540 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.