Tallarines a la bolonyesa amb bolets i olives negres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de tallarines
  • 200 grams d'olives negres sense pinyol
  • 400 grams de gírgoles fresques
  • Salsa Bolonyesa (la trobareu a les meves receptes)
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Mantega

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Un wok gran
Cinc plats fondos
Uns estalvis
Una paella gran

Elaboració

Primerament, coem les tallarines amb aigua, una mica de mantega i sal, fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
Seguidament, fem la salsa Bolonyesa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la fiquem en el wok a foc baix.
A part, en una paella amb un raig d'oli, saltem les gírgoles tallades a juliana salpebrades, i quan ja estan cuites, les afegim en el wok juntament amb la salsa Bolonyesa, les olives i les tallarines.
A continuació, corregim de sal, i amb l'ajuda del mànec del wok, donem unes quantes voltes, i ho deixem coure tot plegat uns vint minuts, i ja ho podrem servir a taula amb el mateix wok amb uns estalvis a sota, i cinc plats fondos.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1609 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: