Gambots arrebossats amb garbetes de mongetes verdes i bacó
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vint gambots de mida gran
- Dotze garbetes de mongeta verda (les trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Mantega
- Farina
- Tres ous batuts
- Un all ratllat
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana amb paper de cuina
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una aranya de filferro
Una safata metàl·lica
Unes pinces
Elaboració
Primerament, fem les garbetes com explico a la meva recepta, i un cop preparades, les reservem.
Tot seguit pelem els gambots, els passem per farina i els passem per l'ou batut amb un all ratllat i julivert picolat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva, i quan veiem que estan daurats, els traiem i els fiquem en una safata amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli.
A continuació, agafem les garbetes, els hi posem un toc de mantega al damunt, i les fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que estan daurades, i ja les podrem posar de tres en tres a la part de baix del plat, i a la part de dalt posarem cinc gambots en forma de mitja lluna, i ja ho podrem servira taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1360 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.