Sardines arrebossades amb cruixent de porros
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Setze sardines de mida grossa
- Tres ous batuts
- Sal
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
- Pa ratllat
- Un all ratllat
- Farina
- Sis porros grossos
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, netegem les sardines els hi traiem l'espina central, les obrim en forma de ventall, i les reservem.
Seguidament, netegem els porros i els tallem en juliana fina, els salem, els passem per farina i els fregim en una paella amb força oli d'oliva, i quan estan daurats, amb l'aranya de filferro els traiem i els anem posant en una safata plana amb un paper de cuina i els reservem.
A part en un bol de vidre batem els ous, els hi afegim julivert picolat i un all ratllat i ho reservem.
A continuació, agafem les sardines les salem, les passem per farina, les passem per l'ou batut i tot seguit per el pa ratllat, i les fregim fins que estan daurades, i ja les podem ficar de quatre en quatre en cada plat a la part de dalt en forma de ventall, i a la part de baix, farem un niu amb el cruixent de porros, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera Cuina de quaresma Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1543 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.